ΙΑΤΡΕΙΟ

ΙΑΤΡΕΙΟ

Το ΩΡΛ Ιατρείο Γλυφάδας βρίσκεται στον 1ο όροφο του Ιατρικού Κέντρου MediOne Polyclinic , επί της Οδού Ανδρέα Παπανδρέου 115 & Σοφίας Βέμπο 35, κοντά στη στάση "ΕΛΛΗΝΙΚΟ" του Μετρό.

Πρόκειται για το μοναδικό ιδιωτικό Ωτορινολαρυγγολογικό ιατρείο στην Ελλαδα, το οποίο στους χώρους του, δίνει τη δυνατότητα χρήσης Θαλάμου Υπερβαρικού Οξυγόνου, για τη θεραπεία ωτορινολαρυγγολογικών παθήσεων, όπως η αιφνίδια νευροαισθητήρια βαρηκοΐα και οι εμβοές.

Μπορείτε  να έρθετε στο ιατρείο μας με τα μέσα μαζικής μεταφοράς από όλες τις γειτονιές των Νοτίων Προαστίων.

Επιπλέον, διατίθεται δωρεάν ιδιωτικός χώρος στάθμευσης για τους επισκέπτες μας.

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ:

 

Πλήρης ΩΡΛ εξέταση

Το ακριβές ιστορικό και η πλήρης ωτορινολαρυγγολογική εξέταση επιτρέπει στο γιατρό να έχει μια ολοκληρωμένη εικόνα του προβλήματος και να αντιμετωπίζει τον ασθενή συνολικά και όχι ως μεμονωμένη πάθηση


Ενδοσκόπηση μύτης-ρινοφάρυγγα-λάρυγγα

Γρήγορα και κυρίως ανώδυνα, με άκαμπτα και εύκαμπτα ενδοσκόπια, μπορούμε στο ιατρείο να ελέγξουμε με κάμερα το εσωτερικό της μύτης, τον ρινοφάρυγγα και τον λάρυγγα και να δούμε σε μεγάλη μεγέθυνση κάθε πιθανή παθολογία. Ιγμορίτιδα, πολύποδες μύτης και φωνητικών χορδών, στραβό ρινικό διάφραγμα αλλά και κρεατάκια στα παιδιά αποκαλύπτονται και εξηγούνται στον ασθενή ή στον ενδιαφερόμενο γονέα. Στην περίπτωση της ενδοσκόπησης σίγουρα ισχύει το ρητό ¨μια εικόνα, χίλιες λέξεις¨.

Πλήρης ακοολογικός έλεγχος

Ο πλήρης έλεγχος της ακοής περιλαμβάνει, πέρα από την εξέταση των αυτιών με το ωτοσκόπιο, τονικό ακοόγραμμα και τυμπανόγραμμα. Ο έλεγχος ολοκληρώνεται με τις ακοολογικές δοκιμασίες με τονοδότες (διαπασών). Στις περιπτώσεις που θα κριθεί αναγκαίο μπορούμε να εξετάσουμε τη λειτουργία του οργάνου της ακοής (κοχλίας) με τη μέθοδο των ΩτοΑκουστικών Εκπομπών.

Μελέτη ροχαλητού – απνοιών

Η ΩΡΛ εξέταση αλλά κυρίως η μελέτη με εύκαμπτο ενδοσκόπιο (δοκιμασία Müller) μας αποκαλύπτει πού ακριβώς εντοπίζεται η περιοχή που προκαλεί το ροχαλητό και τις άπνοιες. Η εξέταση αυτή γίνεται πολύ εύκολα στο ιατρείο και βοηθάει σημαντικά στη μεθόδευση της θεραπείας μας.

Εξέταση όσφρησης (υποσμία/ανοσμία)

Πολλοί ασθενείς νιώθουν ότι δεν αντιλαμβάνονται ικανοποιητικά πολλές οσμές και μερικές ίσως να μην τις καταλαβαίνουν καθόλου. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε πολλές αιτίες, από ένα απλό κρυολόγημα έως ανατομικές ανωμαλίες της μύτης (πολύποδες, στραβό διάφραγμα, νεοπλάσματα). Με την δοκιμασία οσφρητικής ικανότητας (Sniffin Test) και πλήρη έλεγχο μπορεί να βρεθεί το αίτιο και συνεπώς να δοθεί λύση στην ενοχλητική αλλά και δυνητικά επικίνδυνη κατάσταση της υποσμίας / ανοσμίας.

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ:

Στο ιατρείο υπάρχει όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός για την πλήρη εξέταση και αντιμετώπιση μιας ευρείας γκάμας ΩΡΛ προβλημάτων και παθήσεων, τόσο σε ενήλικες όσο και σε παιδιά.

Ενδεικτικά διενεργούνται:
 1. Ωτολογικός έλεγχος
 2. Ακοομετρία
 3. Τυμπανομετρία
 4. Ωτομικροσκόπηση
 5. Έλεγχος ακουστικού αντανακλαστικού
 6. Αντιμετώπιση ιλίγγου
 7. Διερεύνηση εμβοών
 8. Ενδοσκοπήση ρινός – ρινοφάρυγγα με εύκαμπτα και άκαμπτα ενδοσκόπια
 9. Ενδόσκοπηση φάρυγγα – λάρυγγα με εύκαμπτα και άκαμπτα ενδοσκόπια
 10. Αντιμετώπιση διαταραχών φωνής
 11. Έλεγχος αλλεργίας
 12. Αντιμετώπιση αλλεργικής ρινίτιδας

ΠΩΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ:

Το ΩΡΛ Ιατρείο Γλυφάδας λειτουργεί με ραντεβού:

 • Καθημερινά :    10:00  —  21:00 
 • Σάββατο       :   10:00  —  15:00

Εάν επιθυμείτε να κλείσετε ραντεβού μπορείτε να καλέσετε:

 • Γραμματεία :    210 96 11 043​